• Sh01
  • Sh02
  • Sh03
  • Sh04
  • Sh05
  • Sh06

Privacyverklaring Massagepraktijk Fluet

Massagepraktijk Fluet, gevestigd aan de SOJ Palmelaan 220, 9728VZ Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  1. A. Schuster is de Functionaris Gegevensbescherming van Massagepraktijk Fluet.

Zij is te bereiken via info@fluet.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken.

Massagepraktijk Fluet kan  uw persoonsgegevens verwerken, als u gebruik maakt van de diensten van Massagepraktijk Fluet, of als u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website www.fluet.nl aan Fluet verstrekt.

Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan.

Massagepraktijk Fluet kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Voor- en achternaam

Geslacht

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mail adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens over de gezondheid

Waarom heeft Massagepraktijk Fluet uw gegevens nodig?

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Uw gegevens worden uitsluitend met derden gedeeld om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn tot geheimhouding verplicht vanwege de overeenkomst tussen hen en ons of een wettelijke verplichting.

Wij gebruiken uw gegevens om

  • u zo nodig te kunnen bellen, sms-en, whatsappen of e-mailen voor het verstrekken van  informatie, of voor het maken van afspraken in verband met onze dienstverlening;
  • contact te kunnen leggen in verband met een te maken of ingeplande afspraak;
  • betalingen te kunnen afhandelen.

Voorafgaand aan de eerste massagebehandeling wordt er een intake gehouden, waarbij naar gegevens over uw gezondheid wordt gevraagd.

Massagepraktijk Fluet verwerkt uw (medische) persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om de massage/behandeling goed op uw situatie te kunnen afstemmen, en om op een verantwoordelijke, veilige en professionele manier een massage/behandeling te kunnen geven.
  • Om een mogelijke relatie te kunnen leggen tussen uw klachten en de oorzaak ervan.

Fluet houdt een dossier bij met aantekeningen van iedere massage om regelmatig te kunnen evalueren. Deze persoons- en gezondheidsgegevens staan op papier, en worden niet opgeslagen op de computer. Voor het handmatig verwerken van deze gegevens wordt altijd vooraf toestemming gevraagd tijdens de intake. Dit heeft als doel  om persoonlijke adviezen omtrent uw persoon en uw leefstijl te geven ter verbetering van uw klachten en uw welzijn.

Bewaartermijnen

Massagepraktijk Fluet bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand . Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld, of dan de wettelijk vastgestelde bewaartermijnen. Wilt u uw gegevens inzien of laten verwijderen, dan kan dat per direct.

Uw gegevens worden niet bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Massagepraktijk Fluet en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.  Massagepraktijk Fluet wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen.

Massagepraktijk Fluet  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste  openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Fluet maakt gebruik van de nieuwst Beveiligingssoftware.

Massagepraktijk Fluet heeft een verwerkersovereenkomst met provider Media Project Advies BV.  Deze provider draagt zorg voor de beveiliging van onze website. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet in verkeerde handen vallen. Gegevens worden verstuurd via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk “https”en het hangslotje in de adresbalk.

Betalingen via de bank (www.ING.nl)  zijn beveiligd. Uw betalingsgegevens (naam, IBAN en bedrag) worden  nooit voor  andere doeleinden gebruikt.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik van cookies

Massagepraktijk Fluet gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een eenvoudig klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn nodig voor de technische werking van de website en voor het gebruiksgemak. U kunt  zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser, zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaagt. Het gebruik van cookies kunt u beheren onderaan deze pagina.

Google Analytics

Massagepraktijk Fluet maakt gebruik van Google Analytics om informatie te krijgen over het  bezoek aan de website. Google plaatst via de website cookies, als deel van de “Analytics”-dienst. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie:  https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Het gebruik van cookies kunt u beheren onderaan deze pagina.

Wijzigingen: Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De veranderingen worden via de website bekend gemaakt. Wij adviseren u om regelmatig de privacyverklaringen te bekijken.


De cookies op deze website zijn uitgeschakeld.
Deze beslissing kan op elk moment worden gewijzigd door op de onderstaande knop "Cookies toestaan" te klikken.